Tillbaka till produktöversikt

BBQ BACON KING

Favoriten Bacon King toppad med lökringar och BBQ-sås. 226 g grillat nötkött, ost och bacon.

 

Innehåll

 

Whopperbröd

VETEmjöl, vatten, invertsocker, rapsolja, jäst, salt, SESAMfrö, vegetabiliskt emuleringsmedel (E471), stabiliseringsmedel E412, maltmjöl av VETE, enzym, mjölbehandlingsmedel (E300).

 

Majonnäs

Rapsolja, vatten, ÄGGula, vinättika, salt, stärkelse fruktos sirap, modifierad stärkelse, citronjuice koncentrat, förtjockningsmedel E415, socker, naturlig arom, kryddor.

 

Steakhouse sauce

Tomatpuré, glukos-fruktosirap, vitvinsvinäger,modifierad stärkelse, salt, karamellsockersyrup, kryddor, SENAPSFRÖ, förtjockningsmedel E415, rostadlökextrakt, rök.

 

Whopperkött

100 % nötkött

 

Ost

Cheddarost (MJÖLK) (51%), vatten, smör (MJÖLK), skumMJÖLKspulver, smältsalter, E331, E339, MJÖLKprotein, naturlig ost arom (MJÖLK), salt, färgämnen (E160a, E160c), klumpförebyggande medel (solroslecitin).

 

Bacon

Fläsk, vatten, salt, socker, naturlig smak, honung

 

Onion Rings

Tärnad lök (53%), VETEMJÖL, solrosolja, vatten, salt, socker, jäst & geleringsmedel (natriumalginat). 

Angiven information på hemsidan har tillhandahållits av BURGER KING®’s leverantörer. Våra köks- och mathanteringsprocedurer är utformade för att hjälpa till att garantera din säkerhet och hälsa. Vi är noga med att särskilja ingredienser för att undvika eventuella spår av allergener, men vi kan inte garantera en helt allergen-fri miljö eller produkt. Friterade produkter kan komma att beredas i samma olja som kyckling, ost och fiskprodukter. Friterade produkter kan därför innehålla spår av allergener som förekommer i resten av våra friterade produkter. Nötkött tillreds även i en grill tillsammans med växtbaserade patties och kan innehålla spår av allergener som förekommer i dessa produkter.

Näringsvärden

per 100 g Portion 1

Kalorier

(kCal)

308,0

1.185,8

Kilojoule

( kJ)

1.291,0

4.970,4

Fett

(g)

20,0

77,0

varav mättat

(g)

29,8

114,7

Kolhydrater

(g)

16,5

63,5

varav socker

(g)

15,3

58,9

Protein

(g)

15,8

60,8

Salt

(g)

1,2

4,6

enkelomättade fettsyror

(g)

0,0

0,0

fleromättade fettsyror

(g)

0,0

0,0

Transfett

(g)

0,0

0,0

Fibrer

(g)

0,0

0,0

Allergener

Spannmål innehållande gluten

Mjölkprodukter

Ägg

Sesam

Senap

Svaveldioxid