Tillbaka till produktöversikt

Halloumi King

Äntligen! Äkta Halloumi från Cypern och nytt saftigt potatisbröd. Komplett med fräsch sallad, tomat, lök och majonnäs – Säg hej till nya Halloumi King. 
 

Innehåll

 

Potatisbröd

VETEMJÖL, vatten, invertsocker, rapsolja, VETEgluten, potatisflingor (2.5%), potatisstärkelse (2.5), jäst, salt, vegetabiliskt emuleringsmedel (E471, E481), vegetabiliskt protein (ärta), surdeg av (VETE), maltMJÖL av VETE, glukossirap, risMJÖL, krydda, MJÖLbehandlingsmedel (E300).

 

Majonnäs

Rapsolja, vatten, ÄGGula, vinättika, salt, stärkelse fruktos sirap, modifierad stärkelse, citronjuice koncentrat, förtjockningsmedel E415, socker, naturlig arom, kryddor.

 

Halloumi

Ko-, får- och getMJÖLK, mikrobiellt flytande löpe, mint.

 

Grönsaker 

Tomat, isbergssallad, lök 

Angiven information på hemsidan har tillhandahållits av BURGER KING®’s leverantörer. Våra köks- och mathanteringsprocedurer är utformade för att hjälpa till att garantera din säkerhet och hälsa. Vi är noga med att särskilja ingredienser för att undvika eventuella spår av allergener, men vi kan inte garantera en helt allergen-fri miljö eller produkt. Friterade produkter kan komma att beredas i samma olja som kyckling, ost och fiskprodukter och kan därför innehålla spår av allergener som förekommer i resten av våra friterade produkter. Nötkött tillreds även i en grill tillsammans med växtbaserade patties och kan innehålla spår av allergener som förekommer i dessa produkter. För mer information om specifika produkter och tillagning, se information i restaurangerna samt tillfråga personalen.

Ingredienser

Näringsvärden

per 100 g Portion

Kalorier

(kCal)

253,2

552,0

Kilojoule

( kJ)

0,0

0,0

Fett

(g)

15,6

34,0

varav mättat

(g)

0,9

2,0

Kolhydrater

(g)

17,9

39,0

varav socker

(g)

3,7

8,1

Protein

(g)

10,1

22,0

Salt

(g)

1,4

3,1

enkelomättade fettsyror

(g)

0,0

0,0

fleromättade fettsyror

(g)

0,0

0,0

Transfett

(g)

0,0

0,0

Fibrer

(g)

1,4

3,1

Allergener

Spannmål innehållande gluten

Mjölkprodukter

Ägg

Vegetarisk

Kan innehålla spår av (enligt leverantören): Soja, Sesam