ROLLER PÅ BURGER KING®

För oss på Burger King är det extremt viktigt att du trivs på jobbet. Vi tycker nämligen att gemenskap är en självklar grundingrediens på varje arbetsplats. Men att jobba hos oss innebär även hårt arbete, högt tempo och ett stort engagemang. Detta gäller oavsett om du är medarbetare eller restaurangchef. I gengäld erbjuder vi dig flera möjligheter till karriär, varierande arbetsuppgifter och nya vänner.

Burger King ger dig en rivstart på ditt arbetsliv och samtidigt värdefull erfarenhet av att samarbeta i lag mot ett gemensamt mål. Men det bjuds även tillfällen att utbildas, tjäna pengar och utvecklas som person.

 MEDARBETARE

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med ständig rotation på arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du skall ha fyllt 16 år, ha servicekänsla och tycka om att ha kul.

 arbetsledare

Ett bevis på att medarbetarna verkligen trivs är att många väljer att stanna kvar. Och när du trivs på jobbet finns alla möjligheter att få arbetsuppgifter med större ansvar.

Har du erfarenhet av serviceyrket från en annan eller liknande bransch är kanske det här något för dig. Som arbetsledare ser du till att allt fungera perfekt under ditt skift. Du fördelar arbetsuppgifterna, utbildar och inspirerar nya medarbetare, och ser framförallt till att alla trivs. Den utbildning som krävs för att bli arbetsledare får du av oss. Vi är alltid intresserande av duktiga arbetsledare.

 RESTAURANGCHEF

De flesta restaurangchefer på Burger King har tidigare varit medarbetare och arbetsledare, men vi välkomnar även dig med externa erfarenheter av ledarskap.

För dig som vill ta chansen att bli chef över en restaurang väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; driften, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven. Oavsett om du jobbat hos oss tidigare eller om du vill anta en ny utmaning är du välkommen.

 servicekontor

På BurgerKing finns det enorma möjligheter att utvecklas inom bl.a. marknadsföring, sälj, ekonomi, inköp, operationellt mm. Vårt Servicekontor är beläget i Stockholm och är en del av Umoe Restaurants. 

Läs mer på LinkedIn