VI HAR GLÖD, HAR DU?

Burger King är en av världens största restaurangkedjor, med mer än 16 000 restauranger i 86 länder, varav 137 restauranger finns i Sverige. 90 procent av Burger Kings restauranger världen över ägs och drivs av oberoende franchisetagare varav många är familjeägda som har funnits i flera decennier.

För många är en anställning på Burger King den första anställningen och en bra väg in i arbetsmarknaden. Om du sätter värde på service, naturlig smak och kvalitet har du kommit rätt.

ROLLER PÅ BURGER KING

Restaurangbiträde, arbetsledare eller restaurangchef? Här hittar du våra tjänster.

KARRIÄR OCH UTBILDNING

Vår personal ger allt. Självklart stöttar vi dem i deras karriärer med regelbunden utbildning. Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

 LEDIGA TJÄNSTER

Vill du gå med i ett starkt team och göra varumärket BURGER KING® ännu mer framgångsrikt? Se lediga tjänster på en BURGER KING® restaurang nära dig

 SPONTANANSÖKAN

Om du inte hittar ett specifikt jobb du vill söka så kan du skicka in din profil till oss. Vi kontaktar dig då när vi har lediga jobb att söka. Följ länken nedan och logga in/skapa ett nytt konto för att skicka in din ansökan till oss.

 praktikplats

Om du är intresserad av att göra praktik i någon av våra restauranger ber vi er att kontakta respektive restaurang via vårt frågeformulär som du hittar här