PressRUM

 

Burger Kings förhållningssätt och åtgärder i relation till coronaviruset (covid-19)
 

Utbrottet och spridningen av det nya coronaviruset påverkar enormt många människor i Sverige och över resten av världen. Burger King har, som ett resultat av coronaviruset och sjukdomen covid-19, sett över och anpassat verksamheten i Sverige efter situationen som just nu råder. 

Vi följer löpande de rekommendationer som utfärdats av Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter. Den främsta prioriteten för oss på Burger King i nuläget är trygghet och hälsa för våra anställda såväl som gäster. Därför har samtliga Burger King restauranger i Sverige skärpt riktlinjerna för städrutiner, vilket bland annat innebär förkortade intervaller för rengöring och desinfektering av kontaktytor såsom dörrhandtag, toaletter, kassor och drive thru.

Vi på Burger King följer löpande virusets utveckling och håller oss ständigt informerade om myndigheternas senaste rekommendationer. Det innebär även att ytterligare anpassningar av vår verksamhet kan komma att genomföras, vartefter situationen och rekommendationerna ändras.

Burger Kings restauranger håller öppet enligt ordinarie öppettider om inget annat anges för en specifik restaurang.

Vi på Burger King tänker på de som drabbats av coronaviruset och covid-19 och följer utvecklingen på nära håll för att ständigt vara säkra på att vi på bästa sätt värnar om våra gäster och anställdas hälsa och säkerhet. 

 

 

Våra pressmeddelanden finner du i vårt pressrum på MyNewsdesk, klicka här.

PRESSKONTAKT

För journalistiska förfrågningar eller för mer information:

Kontakta press@kingfood.se